Diensten

Eén van mijn sterke kanten zijn de kleinere projecten, zoals het plaatsen van een aanbouw, een dakkapel, het vervangen van houten of kunststof kozijnen, het plaatsen van een badkamer, zolderbetimmering, trappen, maatwerkdeuren, dakgoten en dergelijke.

Veel dingen kan ook ik niet alleen. Maar ik verzorg voor u de totale klus en regel dus zelf wanneer nodig bijvoorbeeld een loodgieter, stucadoor of installateur. Zo heeft u als klant altijd één aanspreekpunt, dat is wel zo prettig.

Ik hou van kwaliteit en zal dus vaker de betere merken en hoogwaardiger materialen gebruiken omdat zich dat voor u ruimschoots terugbetaalt in lagere arbeidskosten en langere levensduur.

Bijzondere projecten
Ik werk graag aan bijzondere en creatieve projecten op maat,  zoals een poort, een bijgebouw, een schoorsteenmantel, luxe binnenbetimmering of overkapping. Onder het kopje projecten vindt u hier ook voorbeelden van.

Op basis van regie
Sommige mensen kunnen heel veel zelf, maar zien het niet zitten om een klus in of rond het huis alleen aan te pakken. Voor dergelijke projecten ben ik ook per dag in te huren. Op die manier werken we samen op basis van regie: dat wil zeggen dat u bepaalt waar we aan werken. Ik stel u dan graag mijn vakmanschap ter beschikking voor dat wat u gedaan wilt hebben. Gaat het om grotere verbouwingen, dan maken we eerst in overleg een begroting of offerte. Zo komt u nooit voor onaangename prijsverrassingen te staan.